«Читала все це і була приголомшена». Зірка українського карате розповіла про спілкування з родичами з держструктур РФ про війну

259

• 129 •

Зірка українського карате Анжеліка Терлюга розповіла про спілкування зі своїми родичами, які працюють у російських державних структурах, про війну між двома країнами.

Деталями розмов із близькими людьми титулована спортсменка поділилася в інтерв'ю YouTube-каналу ПРЯМИЙ FM, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.

Так, Терлюга зазначила, що в її родичів будуть великі проблеми, якщо вони відкрито висловлюватимуть свою думку про війну, оскільки вони працюють у державних установах РФ.

Читайте також: Відомий олімпійський чемпіон розповів про складнощі у спілкуванні з родичами із Донецька

"Якщо говорити про приватні повідомлення, то останнього тижня сестра написала про те, що вона хоче, щоб це все закінчилося і зі мною все було добре.

До того ж було лише "Ми за тебе вболіваємо", "Ми за тебе радіємо", "Ти така молодець" і так далі. Я читала це і була приголомшена, бо жодного питання, ні слова про війну", — сказала Анжеліка.

Читайте також: Знаменитий тенісист Долгополов розніс турнір в Цинциннаті за інцидент з прапором України

Каратистка вважає, що така реакція родичів пов'язана зі страхом. За словами спортсменки, ще у 2019 році її сестра з Росії зізнавалася, що вони нічого не можуть зробити, оскільки за ними стежать. В Україну, за словами Анжеліки, виїхати вони не могли ще тоді, а для відпочинку були доступні лише азіатські країни, Туреччина чи Крим.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

НВ

Повідомити про помилку — Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки