У Маріуполі дитину викинули з автобуса через дріб’язок: хамство дійшло межі

6

У Маріуполі дитину викинули з автобуса через дріб’язок: хамство дійшло межі

Кондуктор виштовхнула школяра з автобусу в Маріуполі через брак решти

В окупованому Маріуполі нещодавно стався ще один випадок свавілля. У місцевих пабліках повідомили, що кондуктор автобусу №10 випхала хлопця, який повертався з музичної школи, бо в неї не знайшлося решти для оплати проїзду.

Хлопець надав кондуктору 50 рублів, але жінка не мала решти і замість пошуку рішення почала виганяти дитину з автобуса. Про це інформує Маріупольська міська рада.

Читайте також: Маріуполь у пастці холодів: труби зламані, а опалення тільки на словах — що відбувається

Мати школяра повідомила про цей інцидент і зазначила, що це не єдиний випадок зловживання владою з боку кондуктора. Раніше ця жінка випхала дівчинку, яка, падаючи, вдарилася головою і ледь не розбила свою скрипку.

Маріупольці відчувають повну безкарність окупаційних служб, які ігнорують скарги жителів. Окупаційні "правоохоронні органи" залишають такі інциденти без уваги, дозволяючи подібним порушенням відбуватися безкарно. Цей випадок вкотре демонструє, що у місті панує свавілля і жорстокість.

Читайте також: Окупанти роблять з Маріуполя військовий хаб: де буде нова траса для армії рф

"Ми пройшли через обстріли, голод і втрати, щоб знайти розуміння, співчуття і доброту. Але таке враження, що здобули лише байдужість, жорстокість та хамовитість!", – констатують маріупольці.

Ми також повідомляли, у Маріуполі в одній із багатоповерхівок на мікрорайоні "Східний" встановили новий ліфт, проте його вистачило лише на два дні.

На третій день ліфт перестав працювати, і місцевим жителям не повідомили, коли його відремонтують. Ситуація з ліфтами в окупованому місті критична – більшість із них або аварійні, або зовсім не функціонують.

Предыдущая статьяВ ISW оценили заинтересованность Путина в мирных переговорах с Украиной
Следующая статьяВ Конгрессе заявили, что солдаты из КНДР на территории Украины должны стать «красной линией» для США и НАТО